Over Ondernemerslounge (RTL7)

In dit derde seizoen van Ondernemerslounge (RTL7), met de toevoeging '2GO', verlaat host Maurice Vollebregt in stijl het hoofdkwartier te Huizen. Dit seizoen is Vollebregt namelijk te gast bij zijn gasten. Ook presentatrice Laurien Verstraten is er weer bij. Vollebregt en Verstraten bezoeken (o.a.) ondernemers, bedrijfsspecialisten, beleggingsexperts en politici. Aan bod komen thema's als ondernemen, investeren en genieten van het leven. Het programma is gericht op ondernemend en welgesteld Nederland en biedt ruimte aan bedrijven om zich te presenteren aan het grote publiek.

Hieronder stellen wij onze presentatoren kort aan u voor.


Maurice Vollebregt | Talkshowhost

undefined

Maurice Vollebregt ('s-Gravenhage, 29 januari 1985) studeerde Rechten en Bedrijfskunde in Nijmegen en startte kort vóór zijn twintigste zijn eerste onderneming. Hij is oprichter van meer dan tien bedrijven, vooral in de zakelijke dienstverlening en de e-commerce. Vollebregt is sinds 2019 ook tv-producent en maakte reeds diverse SBS6-programma's. Gastvrijheid in Beeld (SBS6) presenteerde hij zelf ook. Hij stort zich nu - als producent én talkshowhost - op Ondernemerslounge op RTL7. Inmiddels woont Vollebregt in Amersfoort. Hij is tevens voice-over, zanger en muzikant (hij speelt piano en saxofoon).


Laurien Verstraten | Business Reporter

undefined

Laurien Verstraten (Nijmegen, 30 maart 1985) studeerde Rechten in Amsterdam. Gelijktijdig studeerde zij (o.a.) ook Muziektheater aan het Conservatorium. Daarna presenteerde zij met verve talloze tv-programma's, zoals Lifestyle Experience (RTL4), RTL Transportwereld (RTL7), RTL Businesstips (RTL7) en Babes in Business (SBS6). Dat zij veelzijdig is, mag gezegd worden. Verstraten is immers tevens actrice, zangeres, voice-over en (presentatie)trainer. Zij woont momenteel in Amsterdam. In Ondernemerslounge (RTL7) presenteert zij de tv-items op locatie (bedrijven, beurzen, evenementen, et cetera).